Μια αλλόκοτη ιστορία ενδοοικογενειακής βίας εξυφαίνεται στον Βόλο, όπου ένας συνταξιούχος ζει στο κοτέτσι του σπιτιού του για να μην έρχεται σε επαφή με τη σύζυγο και την κόρη του! Ο συνταξιούχος καταδικάστηκε στο Αυτόφωρο Βόλου για απόπειρα ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης και απειλής κατά συρροή.

Οι επίμαχες διαμάχες που εξετάστηκαν από το δικαστήριο έχουν να κάνουν με το γεγονός πως υπήρξε διένεξη επειδή εκείνος άφηνε την πόρτα του κοτετσιού ανοιχτή, με αποτέλεσμα τα ζωντανά να λερώνουν την αυλή του υπόλοιπου σπιτιού. Έπειτα από παρατήρηση, ο συνταξιούχος έγινε έξαλλος και απείλησε την κόρη και τη γυναίκα του, ενώ χτύπησε τη δεύτερη.

Βόλος: «Θα σας κάψω, θα σας θάψω»

Πρόσφατα, η κόρη έκανε παρατήρηση στον πατέρα της στο καφενείο της γειτονιάς. Ο πατέρας φέρεται να ντράπηκε και γυρνώντας σπίτι άρχισε να απειλεί μητέρα και κόρη, λέγοντας: «Θα σας κάψω, θα σας θάψω». Η σύζυγος του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι από τις 27 Φεβρουαρίου ο άνδρας της έχει φύγει από το σπίτι και μένει στο κοτέτσι, αλλά εξακολουθεί να τη χτυπά και την απειλεί.

Ο γιος του συνταξιούχου από την πλευρά του υπερασπίστηκε τον πατέρα του λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να μη μένει στο ίδιο σπίτι μαζί τους, αλλά όλες οι φασαρίες γίνονται επειδή δεν δίνει χρήματα σε μάνα και κόρη. Περιέγραψε ένα πολυετές σκηνικό εντάσεων, ενώ ο ίδιος σε ηλικία πέντε ετών πυροβόλησε με όπλο τον πατέρα του κατά λάθος! Ο συνταξιούχος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, αλλά καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. Του τέθηκε ο όρος να φύγει από το οικόπεδο όπου βρίσκεται, ενώ του απαγορεύτηκε η προσέγγιση της συζύγου και της κόρης του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.