Μια ασήμαντη αφορμή, όπως όλα δείχνουν, ήταν αυτή που οδήγησε στην άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε δύο παρέες νεαρών ηλικίας από 18 μέχρι 20 ετών στη Φιλοθέη. Ο ένας από τους νεαρούς πήδηξε μέσα σε ρέμα για να ξεφύγει από τα βίαια χτυπήματα που δεχόταν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο λόγος της άγριας συμπλοκής φαίνεται να ήταν η κυριαρχία στην περιοχή. Η μια παρέα ενοχλήθηκε από την παρουσία της άλλης στην πλατεία της Φιλοθέης.

Άγρια συμπλοκή στη Φιλοθέη: Ένας τραυματίας, δύο συλλήψεις και εφτά προσαγωγές 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα από τη μια παρέα είπαν στα άλλα να φύγουν από το σημείο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και τελικά τους επιτέθηκαν. Μάλιστα μπήκαν στα αυτοκίνητα τους ακολούθησε κάποιου είδους κόντρα, λίγο πιο μακρία το ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο οχημα, ένας από τους νεαρούς, 20 ετών για να ξεφύγει έπεσε σε ρέμα και τραυματίστηκε. Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Στην Κηφισίας έγιναν 2 συλλήψεις και 7 προσαγωγές. Δεν έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Στο σημείο εντοπίσθηκαν γκλοπ δυο πτυσσόμενοι ράβδοι, δύο δοκάρια και ένας μεταλλικός σωλήνας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι:

  • Διατάραξη
  • Απείθεια
  • Περί όπλων
  • Επικίνδυνες Σωματικές βλάβες
  • Φθορές
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3zcydqql2ix)