Πρόταση-έκπληξη έκανε ο εισαγγελέας για την υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα και του ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Ο εισαγγελέας ζητάει ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, να καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου, κατά μετατροπή, ωστόσο, της αρχικής κατηγορίας που του είχε επιβληθεί στο πλημμέλημα της σωματικής βλάβης. Ο Απόστολος Λύτρας έχει απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους, όμως λίγο αργότερα προφυλακίστηκε για παραβίαση περιοριστικού όρου.

Υπόθεση Λύτρα: Η δίωξη που του είχε ασκηθεί είναι για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης

Αρχικά, η δίωξη που του είχε ασκηθεί είναι για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Την ίδια στιγμή, ο εισαγγελέας εισηγείται την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα.

Ο εισαγγελικός λειτουργός συγκεκριμένα προτείνει να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με περιοριστικούς όρους της απομάκρυνσης από την οικογενειακή εστία, της απαγόρευσης προσέγγισης και συναναστροφής με το θύμα, της συμμετοχής του σε ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα και της εμφάνισης του δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αρχικά είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του, προφυλακίστηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί και κρατείται πλέον στις φυλακές Κορίνθου.