Νέες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με το φρικτό δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Ανάβυσσο. Όπως κατέγραψε τις προηγούμενες ημέρες η «ON time», δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν η μηχανή τους συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου και συγκεκριμένα στο ύψος της οδού Ηλέκτρας.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4009bi9eek9)


Ανάβυσσος: Το χρονικό του φρικτού δυστυχήματος

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τρία αυτοκίνητα βρίσκονταν σε στάση αναμονής, προκειμένου να αλλάξουν κατεύθυνση, όταν ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να προσπεράσει. Τότε ήταν που η μηχανή συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο νέων.

Τα νέα όμως έφτασαν και στην οικογένεια του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ζαχαρία Κοκκινάκη, καθώς διαπιστώθηκε πως τη μηχανή οδηγούσε ο 28χρονος γιος του Εμμανουήλ Κοκκινάκης. Η τραγωδία έγινε διπλή όταν επιβεβαιώθηκε πως συνεπιβάτιδα του άτυχου νέου ήταν η σύζυγός του, η 30χρονη Σουάντα Αλιάι, μητέρα ενός μικρού παιδιού.

Πάντως, οι συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση, καθώς είναι πολλά τα στοιχεία που ανακύπτουν διαρκώς σε αυτή την υπόθεση. Κατά πληροφορίες, οι Αρχές διαπίστωσαν πως η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι άτυχοι νέοι είχε δηλωθεί ως κλεμμένη στο Τ.Α. Αργυρούπολης στις 6 Αυγούστου. Επιπροσθέτως, αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως ο 28χρονος δεν έφερε στα προσωπικά του αντικείμενα το δίπλωμα οδήγησης. Παρ’ όλα αυτά όμως έφερε κράνος, παρ’ ότι αυτό δεν στάθηκε ικανό για να του σώσει τη ζωή.

Όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές, το κλίμα στην οικογένεια Κοκκινάκη είναι πολύ βαρύ. Ο αξιοσέβαστος πρώην δικαστικός έχασε τον πρωτότοκο γιο του με τον πιο φρικτό τρόπο. Η σύζυγός του, επίσης δικαστικός και πρόεδρος Εφετών, Κατερίνα Παπαδάκη είναι σε αντίστοιχη κατάσταση. Ο 28χρονος ήταν γόνος της πρώτης συζύγου του κ. Κοκκινάκη. Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη σε συγγενείς και φίλους, καθώς και στην τοπική κοινωνία της Κρήτης και ιδιαίτερα στην πατρίδα της μητριάς του 28χρονου στις Καρίνες Ρεθύμνου. Ο σύλλογος των Καρινιωτών εξέδωσε μάλιστα συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime