Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ένας άνδρας από την Παλαιστίνη βρίσκεται στην οδό Αχαρνών και απειλεί κόσμο.

*Δημοσιεύθηκε ακόμα: Κρήτη: "Συναγερμός" από την Ιντερπόλ για αφίξεις τουριστών που έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν Παλαιστίνιο -που στην αρχή ανέφερε ότι είναι Σύριος-, ο οποίος κράτα μπουκάλα που θα μπορούσε να έχει βουτάνιο η άλλο εύφλεκτο υλικό και απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο άνθρωπος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να θέτει θέματα που αφορούν την παραμονή του στη χώρα μας. Ο ίδιος είναι σε ταράτσα κοντά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο εκκενώθηκε, και απειλεί πως θα πηδήξει και θα ανατιναχθεί.

Αυτήν την ώρα, επιχειρούν τα ΕΚΑΜ.

Σημειώνεται ότι μεσοτοιχία με το γραφείο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστου Κέλλα, βρίσκεται το διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Αχαρνών, από το οποίο απειλεί ότι θα βουτήξει στο κενό ο νεαρός άνδρας.

Ο κ. Κέλλας είναι στο σημείο από νωρίς το πρωί, έχοντας μεταφέρει τις εργασίες και τα ραντεβού του σε παρακείμενο χώρο, επιδεικνύοντας παράλληλα και ως γιατρός, ενδιαφέρον για την περίπτωση του διαταραγμένου αυτού ανθρώπου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d42hq32sxiih)

apeiles_andra_sto_kentro_athinas
andras_apeilei_athina
andras_apeilei_na_anatinaxthei_sto_kentro_athinas6305977-001
andras_apeilei_na_anatinaxthei_sto_kentro_athinas6305979-002
andras_apeilei_na_anatinaxthei_sto_kentro_athinas6305990-003
andras_apeilei_na_anatinaxthei_sto_kentro_athinas6305997-004