Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης εναντίον του 69χρονου, που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες και ακρωτηριασμό της γλώσσας του.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος από το Ρέθυμνο φαίνεται να ξεπερνά τον κίνδυνο, μετά την επιτυχημένη προσπάθεια αποσωλήνωσης, που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ της Κρήτης.


Το χρονικό της επίθεσης 

Η επίθεση έγινε το πρωί της 6ης Σεπτεμβρίου 2024, στις 6.00, όταν άγνωστοι έστησαν ενέδρα στο κτηνοτρόφο και τον πυροβόλησαν τέσσερις φορές με τη μια από τις σφαίρες να καρφώνεται στη σπονδυλική του στήλη.

Στη συνέχεια και επειδή ο κτηνοτρόφος φώναζε, προχώρησαν στον ακρωτηριασμό της γλώσσας του.


Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα του οικείου περιβάλλοντος του θύματος, αλλά και από ανθρώπους που ήταν κοντά στο μαντρί την ημέρα του περιστατικού.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ιδιαίτερη προσοχή δίνεται και στο περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα, με θύμα τον 26χρονο γιο του κτηνοτρόφου. Υπενθυμίζεται ότι εκείνος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άνδρες, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε είχαν λάβει το ποσό των 1.000 ευρώ από έναν 50χρονο.