Στην Ελλάδα επέλεξε να παντρευτεί η Μις Λίβανος, Μάγια Ρεΐντι η οποία επισημοποίησε τη σχέση της με τον εγγονό του ιδρυτή της εφημερίδας «An Nahar», Φέχμι Καραγκουλά σε μια τελετή που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Το μυστήριο ακολούθησε μία σούπερ glam δεξίωση στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, καθώς οι δυο τους είχαν παντρευτεί τον περασμένο Μάιο με πολιτικό γάμο στο Λονδίνο.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media, δίνουν μια μικρή μόνο εικόνα τόσο από τη γαμήλια τελετή όσο και από το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από την αψίδα Καλατράβα, στην είσοδο του ΟΑΚΑ.






Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν η Μαρίνα Βερνίκου και η Βίκυ Καγιά, με την πρώτη να αναρτά σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

66e028eab8ec9
66e028ebe8127


«Χθες το βράδυ, είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω την όμορφη γαμήλια γιορτή της Μάγια Ρεΐντι και του Φέχμι, του γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Καρίμ. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική - από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατελείωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας. Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Είθε αυτή να είναι η αρχή πολλών καταπληκτικών περιπετειών μαζί!» έγραψε η Βερνίκου.