Μετά την προφυλάκιση, τα πρώτα επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού και τις ολομέτωπες επιθέσεις της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ο Απόστολος Λύτρας παραμένει στις φυλακές Κορίνθου, αισιόδοξος πως σύντομα θα αποφυλακιστεί.

Η καθημερινότητα του ποινικολόγου, οι σκέψεις του για τον επερχόμενο πλειστηριασμό του σπιτιού του, στο Πάτημα Χαλανδρίου, μαζί με τις εκτιμήσεις νομικών στο Live News, επαναφέρουν το θέμα στο προσκήνιο.

Σε συνεχή επικοινωνία με μια μικρή ομάδα στενών συνεργατών, τις κόρες και την πρώην σύζυγό του, ο 52χρονος ποινικολόγος ενημερώνεται για κάθε κίνηση που γίνεται και τον αφορά. Το άγχος όπως λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας, τον έχει καταβάλει.

Απόστολος Λύτρας: Οι αλλαγές στο δικηγορικό γραφείο

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωση το Live News, το δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα λειτουργεί από μια ομάδα στενών συνεργατών του. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου αποχώρησε μετά τον ξυλοδαρμό και δεν εμφανίστηκε ούτε μία φορά στο παλιό της γραφείο.

Μέσα στις επόμενες μέρες, ο Απόστολος Λύτρας περιμένει να μάθει την τύχη που θα έχει η εισαγγελική πρόταση για την αποφυλάκισή του και την παραπομπή του σε δίκη, για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ανακαλέσει ούτε μια λέξη από τις καταθέσεις της για τον ξυλοδαρμό. Δηλώνει αποφασισμένη να επαναλάβει τους ισχυρισμούς της και δίνει ραντεβού με τον Απόστολο Λύτρα στα δικαστήρια.

Απόστολος Λύτρας: Αντίστροφη μέτρηση για τον πλειστηριασμό στο σπίτι

Ένα άλλο ζήτημα που φαίνεται να απασχολεί τον Απόστολο Λύτρα, είναι ο πλειστηριασμός του σπιτιού του, στο Πάτημα Χαλανδρίου, σε ένα μήνα από σήμερα.

Μετά την αναστολή που πέτυχε στις 26 του περασμένου Ιούνη, ο πλειστηριασμός ορίστηκε για τις 9 Οκτωβρίου και το ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό από μεγάλη τράπεζα που ευελπιστεί να εισπράξει 450.000 ευρώ. Η τιμή εκκίνησης για την αγορά της μεζονέτας έχει οριστεί στις 367.877 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη αξία του χώρου στάθμευσης που υπάρχει είναι 11.132 ευρώ.

Για τον επικείμενο πλειστηριασμό, φέρονται να γνωρίζουν αναλυτικά ορισμένοι από τους πιο στενούς συγγενείς και συνεργάτες του ποινικολόγου, με την πρώην γυναίκα του που ζει σε αυτό, να αγωνία για τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

«Θεωρούμε ότι το ακίνητο θα αγοραστεί και θα είναι ελεύθερο από υποθήκη, προσημείωση, βάρος ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση που θα επηρεάσει την αξία του» αναφέρει εκτιμητής.

Μετά το πιο πικρό καλοκαίρι του Απόστολου Λύτρα στις φυλακές Κορυδαλλού και Κορίνθου, έρχονται εξελίξεις σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα, που αναμένεται να συζητηθούν και να τροφοδοτήσουν μια σειρά από νέες αντιδράσεις.