Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/9) στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε ένα αντρόγυνο και το μόλις δύο ετών παιδί τους.


Πώς έγινε το κακό

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00, κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου, στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ, όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. 

Το αυτοκίνητο τελικά κατέληξε σε χωράφι - αυλή σπιτιού, έσπασε την περίφραξη και ακινητοποιήθηκε στα δέντρα.

troxaio_thessaloniki2

Στο σημείο που έγινε το τροχαίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, έχουν συμβεί κι άλλα ατυχήματα, με σοβαρούς τραυματισμούς στο παρελθόν.

troxaio_thessaloniki3



Διασωληνωμένοι και οι δύο γονείς

Ο 37χρονος άνδρας έφτασε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ενώ η 34χρονη γυναίκα, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος, διασωληνώθηκε λίγο μετά την άφιξή της εκεί.

Και οι δυο τους υποβάλλονται σε εξετάσεις, ενώ θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων τους. Εξετάσεις γίνονται και στο δίχρονο παιδί τους, το οποίο είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική. 


«Δε θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο»

Σύμφωνα με τη μητέρα του οδηγού του ΙΧ, η οποία έφτασε στο σημείο μετά το τροχαίο, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο την ώρα που έγινε το ατύχημα και της είπε: «δε θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο».

troxaio_thessaloniki1

Όπως ανέφερε η ίδια, ο γιος της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, έχει αμυχές και αυτή την ώρα καταθέτει στην αστυνομία.

Με τη σειρά της η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει, αν ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, που ενημερώθηκε για το περιστατικό, έδωσε εντολή για την κράτησή του.