Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών σχετικά με το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/9) στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια 20χρονη κοπέλα και οδηγούσε ο 38χρονος σύντροφός της, κινούνταν επί της οδού Μπουμπουλίνας και έπεσε σε ενέδρα.

Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο και δύο μηχανές τούς έκλεισαν τον δρόμο, με αποτέλεσμα το όχημα που επέβαινε το ζευγάρι να ακινητοποιηθεί. Τότε, η ομάδα που έστησε την ενέδρα, άνοιξε πυρ, σημαδεύοντας το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, όπου βρισκόταν το ζευγάρι.

Ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο τέσσερις κάλυκες.

Η 20χρονη κοπέλα, που κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, έκανε λόγο για άγνωστους δράστες, οι οποίοι συμμετείχαν στην επίθεση.

Ωστόσο, όπως εκτιμάται, αιτία για το περιστατικό ήταν οι προσωπικές διαφορές μεταξύ του συντρόφου και του αδερφού της 20χρονης κοπέλας, αφού από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, πληροφορήθηκαν ότι πριν από το περιστατικό είχε προηγηθεί άγριος καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Φυσικά δεν αποκλείονται άλλα σενάρια, με τις έρευνες να συνεχίζονται.