Συνεχίζεται το μυστήριο με την εξαφάνιση του 77χρονου Έλληνα οικοδόμου στην Κωνσταντινούπολη. Τα ίχνη του χάθηκαν όταν επισκέφθηκε την Πόλη ως τουρίστας και από τότε κανείς δεν τον έχει δει. Τα σενάρια ωστόσο για τις αστυνομικές Αρχές παραμένουν όλα ανοιχτά.

Ειδικότερα, περιπλέκεται το μυστήριο με την εξαφάνιση του 77χρονου Έλληνα από κεντρικό σημείο της Κωνσταντινούπολης, στην πλατεία Ταξίμ.

Απορίας άξιον είναι το γεγονός πώς χάθηκε από ένα πολυσύχναστο σημείο, όπου, εκτός από πολλούς αστυνομικούς, υπάρχουν και δεκάδες κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί οποιοδήποτε στοιχείο.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d43jshfqe72x)

Κωνσταντινούπολη: Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 77χρονου Έλληνα οικοδόμου που εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη είναι σε πλήρη εξέλιξη από τις τουρκικές Αρχές.

Ο άνδρας ταξίδεψε για τουριστικούς λόγους, καθώς, σύμφωνα με την οικογένειά του, λάτρευε την Πόλη και την ιστορία της.

Η οικογένεια του 77χρονου, ονόματι Δημήτρης Παπαδημητρίου, αγωνιά, ενώ μέλη της έχουν ήδη φτάσει στην Κωνσταντινούπολη και κρατώντας φωτογραφίες του 77χρονου συνεχίζουν να ρωτούν για εκείνον. Για την εξαφάνιση έχει ενημερωθεί και το ελληνικό προξενείο.