Μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, που είχαν έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, είναι η οικογένεια που χτύπησε ο 46χρονος στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση.

Σημειώνεται πως ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί ο 46χρονος που παρέσυρε το ανδρόγυνο και το μόλις δύο ετών παιδί τους στην περιοχή της Θέρμης. Εις βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης σχημάτισαν δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

troxaio_thessaloniki3

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, στο σημείο, μετά το τροχαίο, βρέθηκε η μητέρα του 46χρονου οδηγού, ο οποίος την πήρε τηλέφωνο και της είπε: «Μαμά, χτύπησα τρία άτομα».

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή δίνει η έγκυος που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό - Εκτός κινδύνου το παιδάκι του ζεύγους

Θεσσαλονίκη: Έλληνες που κατοικούν μόνιμα στο Βέλγιο

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο 37χρονος και η 34χρονη γυναίκα του, έγκυος στον 5ο μήνα, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενώ το ανήλικο νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το ζευγάρι (ημεδαποί) και το παιδί είναι μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου και ήρθαν στην Ελλάδα για διακοπές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d443bxpay7xt)