Το παρελθόν μιας νεαρής κοπέλας, η οποία συνελήφθη για εκβιασμό άνδρα, από τον οποίο ζητούσε 2.000 ευρώ, ώστε να μη «σηκώσει» στο διαδίκτυο γυμνές του φωτογραφίες, ερευνούν οι αστυνομικοί, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για το μοναδικό της θύμα.

*Διαβάστε ακόμα: Βυτιοφόρο έπεσε πάνω σε όχημα της Αττικής Oδού - Αποκλειστικό βίντεο

Η 25χρονη κοπέλα, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος στην Αστυνομία, τον προσέγγισε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το προφίλ από το οποίο τον προσέγγισε, αποδείχθηκε ψεύτικό, το οποίο είχε στήσει επίτηδες η 25χρονη για να δελεάσει τον άνδρα.

Μέσα από τα προσωπικά μηνύματα που αντάλλασσαν κατάφερε να τον πείσει να της στείλει γυμνές του φωτογραφίες. Μόλις τις έλαβε, η στάση της άλλαξε άρδην και από τα γλυκόλογα πέρασε κατευθείαν στο «ζουμί»: «Θα μου δώσεις 2.000 ευρώ, αλλιώς θα βγάλω τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και θα σε εκθέσω», φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων η 25χρονη στο θύμα της.

Ο άνδρας ευτυχώς δεν ενέδωσε, ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα στοιχεία της γυναίκας εντοπίστηκαν.


Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί σε έφοδο στο σπίτι της

Σε έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της, εντόπισαν ένα κινητό τηλέφωνο, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλα αντικείμενα, τα οποία ερευνώνται.

Ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε η νεαρή κοπέλα δείχνει «ευχέρεια», ανέφεραν αστυνομικοί της υπηρεσίας, οι οποίοι εκτός ότι επιβεβαίωσαν πως η 25χρονη ήταν αυτή που έστελνε τα μηνύματα στο θύμα, συνεχίζουν τις έρευνες, καθώς δεν αποκλείουν η κοπέλα να έχει προχωρήσει και σε άλλους εκβιασμούς.

Η ανάλυση των ηλεκτρονικών της συσκευών θα δείξει εάν όντως έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν ή είναι η πρώτη φορά, με την ίδια να υποστηρίζει πως δεν είχε σκοπό να βλάψει τον άτυχο άνδρα.