Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του μεθυσμένου οδηγού που παρέσυρε την οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα ο πατέρας παλεύει για τη ζωή του, η μητέρα δίνει «μάχη» για δυο, καθώς κυοφορεί το αγγελούδι της.

Το μόλις 2 ετών παιδάκι τους νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ζητά από τους παππούδες να μάθει πού είναι οι γονείς του. Η οικογένεια του ζευγαριού, αλλά και η μητέρα του δράστη, μίλησαν αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα.

Μόλις 10 ημέρες βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη η Στεφανία, η έγκυος μητέρα με τον σύζυγό της Νίκο και το παιδάκι τους και απολάμβαναν τις διακοπές τους.

thessaloniki-zeygari


Σε εννέα ημέρες θα επέστρεφανστο Βέλγιο. Πριν φύγουν ήθελαν να δουν τους συγγενείς τους στην Κατερίνη, δεν είχαν όμως αμάξι. Έτσι, το πρωί της Τετάρτης αποφάσισαν να πάνε με τα πόδια να νοικιάσουν ένα. Λίγο πριν πλησιάσουν στην επιχείρηση, έγινε το μοιραίο τροχαίο που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή.

«Το μωρό ήταν στο καρότσι και ήταν με τη ζώνη του και γι αυτό και το μωρό σώθηκε, εκσφενδονίστηκε μαζί με το καρότσι. Αν δεν το είχαν δέσει δεν υπήρχε περίπτωση να ζήσει το μωρό», δήλωσε ξάδελφος του ζευγαριού.

thessaloniki-karotsi


Tροχαίο Θεσσαλονίκη: "Ήπια ένα ποτηράκι τσίπουρο"

Ο οδηγός παραδέχθηκε στον Εισαγγελέα ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Ωστόσο, οι μετρήσεις για το αλκόολ στο αίμα έδειξαν 0,64 και 0, 75, όταν το όριο είναι 0,50.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο άνδρας απασχολεί για τροχαίο και μάλιστα σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, στις 6 Φεβρουαρίου του 2020, ενώ κινούνταν στην Καλαμαριά με άλλο όχημα και όχι με αυτό που «θέρισε» την οικογένεια, παρέσυρε μια πεζή γυναίκα 79 ετών, η οποία και κατέληξε.

thessaloniki-zeygari2

Tροχαίο στη Θεσσαλονίκη: "Εύχομαι να γίνουν καλά",είπε η μητέρα του οδηγού

Η μητέρα του οδηγού, μιλώντας αποκλειστικά στο Star, απευθύνθηκε στην οικογένεια του ζευγαριού που ζει στιγμές αγωνίας στο νοσοκομείο.

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εύχομαι με όλη μου την ψυχή να γίνουν οι άνθρωποι καλά και να σωθεί και το μωράκι της που έχει στην κοιλιά της η γυναίκα», είπε και τόνισε πως θα ζητήσουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να δουν τι ακριβώς συνέβη.

Στον γιο ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.