Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με την οικογένεια που χτύπησε μεθυσμένος οδηγός, καθώς η μητέρα του δύο ετών παιδιού που ήταν έγκυος, έχασε το μωρό που κυοφορούσε και μπαίνει σε χειρουργείο, για να της γίνει αφαίρεση.

*Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: "Μάχη" για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν ο 37χρονος και η έγκυος σύζυγός του που παρασύρθηκαν από οδηγό - "Δεν φρέναρε καθόλου ο 46χρονος"

Στο μεταξύ, ο 46χρονος οδηγός που κατηγορείται για το τροχαίο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με τριπλή παράσυρση αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 46χρονου για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων» (σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης και για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».


Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, αλλά οι δύο μετρήσεις στις οποίες υποβλήθηκε (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) έδειξαν ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l αντίστοιχα.

Το ζευγάρι που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από το τροχαίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, ενώ το 2χρονο παιδί τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική κλινική, εκτός κινδύνου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d44gy1bl2wux)