Ένα τραύμα στον αφαλό και εκδορές στον λαιμό φέρει ο 46χρονος που βρέθηκε νεκρός νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι μέσα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, στα σύνορα με το Παλαιό Φάληρο.

Τον 46χρονο νεκρό, εντόπισε η ίδια του η αδελφή που είναι ΑΜΕΑ και η οποία κάλεσε την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Ο άνδρας βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι του, το οποίο ωστόσο δεν ήταν ούτε παραβιασμένο, ούτε αναστατωμένο, δημιουργώντας αρκετά ερωτηματικά στους αστυνομικούς.

Η νεαρή κοπέλα που βρήκε τον αδελφό της νεκρό, υπέστη σοκ όμως κατάφερε να καλέσει την κοινωνική υπηρεσία του δήμου της, με την οποία έχει συχνές επαφές λόγω των θεμάτων που αντιμετωπίζει. Η κοινωνική υπηρεσία κάλεσε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σπίτι, παρέλαβε τη σορό του θύματος και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η αδελφή του, δίνει αυτή την ώρα εξηγήσεις στους αστυνομικούς ενώ αναζητούνται στοιχεία από κάμερες ασφαλείας της περιοχής από τους αστυνομικούς σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί τι τελικά συνέβη και αυτός ο άνθρωπος οδηγήθηκε στον θάνατο.

Σημειώνεται ότι το θύμα έφερε τραύματα από μαχαίρι.

6308311
6308308__1_
6308309__1_

6308310