Τον 78χρονο Έλληνα που είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη και για τον εντοπισμό του είχε σημάνει συναγερμός βρήκε έναν οδηγός ταξί.

Τα ίχνη του Έλληνα που ήταν στην Κωνσταντινούπολη με εκδρομή από τον Σύλλογο Συνταξιούχων Κοζάνης είχαν χαθεί εδώ και εννέα μέρες, με την οικογένειά του να αγωνιά και να κάνει έκκληση σε όποιον τον έχει δει να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Ο πατέρας μου δεν χάνει ποτέ τη ψυχραιμία του, ποτέ τον έλεγχό του. Για τον μπαμπά μου τα 4 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα. Η καθημερινή πρωινή βόλτα του ήταν 10-12 χιλιόμετρα με κατεύθυνση το βουνό. Ίσως αυτό να τον παρακίνησε να πάει σε ένα πάρκο με δέντρα», είχε αναφέρει η κόρη του 78χρονου στο MEGA.

Μάλιστα, η ίδια είχε συμπληρώσει: «Είναι 8 ημέρες στον δρόμο. Έχει πανικοβληθεί, είναι σε ένα ξένο κράτος, παντελώς μόνος και αβοήθητος. Ίσως θα μπορούσε να συμβαίνει το οτιδήποτε».

Κωνσταντινούπολη: Πώς οδηγός ταξί εντόπισε τον 78χρονο

Το πρωί της Παρασκευής τον 78χρονο εντόπισε ένας οδηγός ταξί σε πάρκο στην Κωνσταντινούπολη. Αμέσως, τον πήγε σε καφετέρια της περιοχής και έγινε γνωστό ότι ο 78χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Ο οδηγός ταξί ενημέρωσε τις Προξενικές Αρχές προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι συγγενείς του.