Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με τη διαπίστωση του ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του σπιτιού τη στη Νέα Σμύρνη. Τις αρχές ενημέρωσε η αδελφή του, η οποία επικοινώνησε αρχικά με κάποιον από την κοινωνική υπηρεσία, λέγοντάς του ότι ο αδελφός της υπέστη ανακοπή. Η κοινωνική υπηρεσία κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Σμύρνη: O νεκρός είναι αδελφός Ελληνίδας Παραολυμπιονίκη - Έχουν διαγνωστεί και οι δύο με νοητική υστέρηση


nea-smirni-dolofonia__1_
nea-smirni-dolofonia__2_
nea-smirni-dolofonia__3_

Νέα Σμύρνη: Τι βρήκαν στο σπίτι του οι Αρχές 

Σημειώνεται πως μαχαίρια συγκεκριμένης διατομής κατέσχεσαν από το σπίτι του 46χρονου Α.Λ. οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το όπλο του εγκλήματος. Ο 46χρονος δολοφονήθηκε σύμφωνα με τον ιατροδικαστή υπηρεσίας και φέρει ένα τραύμα στον αφαλό.

Οι υποψίες των αστυνομικών στρέφονται στην αδελφή του, η οποία επίσης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες και κοινωνική λειτουργός τους παρακολουθούσε μιας και οι γονείς τους έχουν αποβιώσει.

Η αδελφή του, φέρεται να πάσχει από σοβαρά προβλήματα επιθετικότητας και ψυχικής σταθερότητας και οι αστυνομικοί έχουν ήδη κάνει μια πρώτη προσέγγιση, για να μάθουν λεπτομέρειες για το πως βρήκε νεκρό τον αδελφό της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d453c06lgo3t)