Συγκλονίζει ο 78χρονος τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στην Κωνσταντινούπολη. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής και είναι καλά στην υγεία του, ενώ στα πρώτα του λόγια είπε από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας ότι «πήγαινα, έδινα παρών κάθε μέρα σε ένα από τα αστυνομικά τμήματα ή σε έναν αστυνομικό που ήταν έξω, από αυτούς που γυρίζουν στην πόλη. Δεν καταλάβαιναν τι έλεγα. Κοιμόμουν στο γρασίδι. Να φανταστείς ότι αυτό δείχνει πως ήμουν και λίγο έξω από τον εαυτό μου, γιατί είχα ξεχάσει ότι όταν ήρθα εδώ, πήγα σε δωμάτιο στο ξενοδοχείο».

Υπενθυμίζεται ότι η βοήθεια ενός οδηγού ταξί ήταν καθοριστική προκειμένου να εντοπιστεί ο 78χρονος. «Σήμερα το πρωί επιβίβασα έναν πελάτη και πήγαινα με κατεύθυνση προς το συγκεκριμένο πάρκο που είχαμε δει την προηγούμενη ημέρα τον αγνοούμενο. Ξαφνικά, πρόσεξα έναν ηλικιωμένο άνδρα να ακουμπά σ’ ένα δέντρο και να κοιτά τριγύρω, φορώντας το καπέλο του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d457jru4e6cp)
Αμέσως έκανα στην άκρη και τον πλησίασα. Τον ρώτησα “είσαι Έλληνας;” και απάντησε "ναι, είμαι Έλληνας". Του ζήτησα να με ακολουθήσει. Ο κύριος Δημήτρης εντοπίσθηκε σε μία περιοχή περίπου δύο χιλιόμετρα από το πάρκο όπου εχθές (12/09) ο οδηγός ταξί είχε υποδείξει στη Φρόσω Κυριαζή ότι τον είχε δει τελευταία φορά μία ημέρα νωρίτερα», ανέφερε ο ταξιτζής που τον εντόπισε, μιλώντας στο MEGA.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d457l6qzw9y9)