Ψυχιατρική εξέταση έχει ζητηθεί για την 43χρονη, η οποία ομολόγησε πως σκότωσε τον αδελφό της, επειδή της ζήτησε να του φέρει ένα ποτήρι νερό. Η κοπέλα που αντιμετωπίζει βαριά προβλήματα ψυχικής υγείας νωρίτερα σήμερα το πρωί ομολόγησε πως ήταν αυτή που σκότωσε τον αδελφό της με ένα μαχαίρι, μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Τα δυο αδέλφια, 46 και 43 ετών, ζούσαν μόνα τους στο διαμέρισμα της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου καθώς οι γονείς τους έχουν αποβιώσει. Ο 46χρονος ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες η δε αδελφή του, πάσχει από σοβαρά προβλήματα με «εκρήξεις» στη συμπεριφορά της, επιθετικότητα και άλλες μορφές ψυχικών θεμάτων. Κοινωνική λειτουργός του δήμου Νέας Σμύρνης είχε αναλάβει την προσοχή τους και μάλιστα ήταν η συγκεκριμένη γυναίκα την οποία κάλεσε η 43χρονη για να της πει πως ο αδελφός της είναι σπίτι και δεν κουνιέται. Η επιστήμονας κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο οι γιατροί, διαπίστωσαν πως ο 46χρονος ήταν νεκρός.

Η 43χρονη ομολόγησε στους αστυνομικούς, ομολόγησε πως το μαχαίρι που υπήρχε στον νεροχύτη της κουζίνας, ήταν το όργανο του θανάτου. Κάτι που όπως είχαν γράψει από χθες τα parapolitika.gr θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο οι αστυνομικοί αφού ταίριζε στις διαστάσεις του τραύματος που έφερε κοντά στον αφαλό ο 46χρονος ενώ ήταν πλυμένο, κάτι που κίνησε την περιέργεια των αστυνομικών. Το μαχαίρι είχε κατασχεθεί από χθες και είχε μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξεταστεί για ίχνη αίματος.

«Μου ζήτησε να του φέρω ένα ποτήρι νερό, τσακωθήκαμε, πήγα στην κουζίνα πήρα το μαχαίρι και τον σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 43χρονη η οποία, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, με δυσκολία μπορεί να αντιληφθεί τι έχει συμβεί ενώ οι κουβέντες που βγαίνουν από το στόμα της μετά δυσκολίας γίνονται αντιληπτές. Ο εισαγγελέας που εποπτεύει την υπόθεση έχει ενημερωθεί ήδη από τους αστυνομικούς για την αδυναμία επικοινωνίας και ζητήθηκε να προχωρήσει σε ψυχιατρική εξέταση αφού είναι αδύνατο να υπάρξει διάλογος με την 43χρονη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, από χθες όπως είχαν γράψει τα parapolitika.gr είχαν βάλει στο μικροσκόπιο τους την 43χρονη. Το σπίτι, δεν είχε βρεθεί παραβιασμένο, ούτε αναστατωμένο, δηλαδή δεν έλειπε κάτι από αυτό. Άρα ο άνθρωπος που σκότωσε τον 46χρονο, ήταν γνωστός του. Από κάμερες γειτονικών σπιτιών και επιχειρήσεων οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν την παρουσία 3ου προσώπου στο σημείο και αυτομάτως, οι έρευνες στράφηκαν προς την 43χρονη, πάνω στην οποία βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Ο 46χρονος θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, ενώ αναζητούνται συγγενικά πρόσωπα τα οποία θα αναλάβουν τα διαδικαστικά για την ταφή του άτυχου άνδρα.