Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τρεις νεαροί στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, όταν πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία πρωινές ώρες σήμερα, άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έσπασαν το παράθυρο μπαλκονόπορτας στην περιοχή των Πεύκων, εισέβαλαν στον χώρο και άσκησαν σωματική βία σε βάρος τριών ατόμων, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία οι φερόμενοι ως δράστες ακινητοποίησαν τους τρεις άνδρες ηλικίας 27,29 και 31 ετών, τους αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα και τα πορτοφόλια τους με 665 ευρώ συνολικά, όπως οι ίδιοι δήλωσαν.

Θεσσαλονίκη: «Μαϊμού» αστυνομικοί εισέβαλαν σε διαμέρισμα, λήστεψαν και ξυλοκόπησαν άγρια τρεις νεαρούς

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ανέφερε ότι οι κουκουλοφόροι -δύο εκ των οποίων φορούσαν μπουφάν της αστυνομίας, έδεσαν τους νεαρούς με τάι ραπ, και άρχισαν να τους χτυπούν με τη βαριοπούλα και καρέκλες και ζητούσαν να τους πουν πού βρίσκονται χρήματα.

Οι πληροφορίες της ΕΡΤ ανέφεραν ότι οι κουκουλοφόροι φέρεται να μετέφεραν τον 31χρονο στο υπόγειο, εκτιμώντας ότι εκεί έχει κρυμμένο χρηματοκιβώτιο. Ο άνδρας κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο.

Οι κουκουλοφόροι -πιθανολογείται ότι ήταν πέντε- μετά τη ληστεία τράπηκαν σε φυγή, Ο ένας εκ των τριών θυμάτων, ο 31χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Νεάπολης-Συκεών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d470d21jr7n5)