Με το φόβο για τη ζωή της ζει μια 40χρονη δημοτική υπάλληλος η οποία την περασμένη Πέμπτη δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύζυγό της μπροστά στο δημαρχείο Αποκόρωνα Χανίων και λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής!

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιου του ζευγαριού, τον οποίο η μητέρα πήγαινε στο νηπιαγωγείο. Ο 45χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει ιστορικό αλκοολισμού, συνελήφθη από τις Αρχές και σήμερα αναμένεται να περάσει από το αυτόφωρο.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε την περασμένη Πέμπτη το πρωί. Στην περιοχή Βρύσες, η 40χρονη πήρε το παιδί της για να το πάει στο νηπιαγωγείο και έπειτα να πάει στη δουλειά της. Εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος προσπάθησε να αρπάξει το παιδί και παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στη γυναίκα με μπουνιές και κλοτσιές.

Από τις φωνές κινητοποιήθηκαν οι συνάδελφοί της, οι οποίοι βγήκαν από το δημαρχείο και την έσωσαν από τα χέρια του δράστη, ενώ άλλοι έσπευσαν στο Α.Τ., λίγα μέτρα παρακάτω. Η Άμεση Δράση κινήθηκε και συνέλαβε τον 45χρονο, τον οποίο οδήγησε στον εισαγγελέα. Ο δράστης της επίθεσης αναμένεται να δικαστεί σήμερα, με τη γυναίκα όμως να ανησυχεί, καθώς, όπως αναφέρει, ζει σε απομακρυσμένη περιοχή και φοβάται για τη ζωή της.


«Τη χτυπούσε στην κοιλιά όταν ήταν έγκυος»

Τα βάσανα της 40χρονης, πάντως, δεν είναι τωρινά, αφού εδώ και πολλά χρόνια έπεφτε θύμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του πρώην άνδρα της. Από την πρώτη στιγμή, έπινε και τη χτυπούσε. Ακόμη και όταν η 40χρονη ήταν έγκυος, τη χτυπούσε στην κοιλιά.

Όπως αναφέρει συγγενής της, όταν το αγοράκι ήρθε στη ζωή, ο 45χρονος, σε ανύποπτο χρόνο, πήγε να το ρίξει στο τζάκι μαζί με τα ρουχαλάκια του για να το κάψει!

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος για πατέρας. Εάν η δικαιοσύνη τον αφήσει ελεύθερο, να είστε σίγουροι ότι μέσα σε πέντε, δέκα μέρες θα έχουμε άλλη μια γυναικοκτονία. Θέλω να ελπίζω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της, το χρέος της. Δεν γίνεται να τον αφήσει ελεύθερο. Πιστεύω να δικαστεί. Ζητάμε από την ελληνική δικαιοσύνη να πάρουμε την επιμέλεια του παιδιού» ανέφερε θεία της 40χρονης.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime