Εξιτήριο από το νοσοκομείο Χανίων πήρε ύστερα από περίπου έναν μήνα η 22χρονη Μαρία που είχε τραυματιστεί στο πολύνεκρο τροχαίο στον Γαλατά. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 22χρονη επέστρεψε σπίτι της πριν από τέσσερις ημέρες.

Η άτυχη κοπέλα, η μοναδική επιζήσασα από το φρικτό τροχαίο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους ο 15χρονος Αλέξανδρος, ο 19χρονος Νίκος κι ο 20χρονος Θοδωρής, νοσηλεύτηκε 15 ημέρες στην Εντατική του νοσοκομείου και άλλες τόσες στη Νευρολογική κλινική.

*Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Ανήλικος "άδειασε" 15 καταστήματα μέσα σε δύο μήνες - Η λεία του έφτασε τα 4.500 ευρώ


Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Όλα συνέβησαν το Σάββατο 17 Αυγούστου το πρωί όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με μίνι βαν στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά στα Χανιά.

Οι τέσσερις νέοι επέβαιναν στο ΙΧ και εγκλωβίστηκαν μέσα στα συντρίμμια με αποτέλεσμα να βρεθεί στο σημείο δύναμη της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός, οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 19χρονο και τον 20χρονο χωρίς τις αισθήσεις τους και επιχείρησαν να τους επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ο 15χρονος και η 22χρονη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο φέροντας βαρύτατα τραύματα.

Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η 22χρονη εισήχθη εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.