Πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια παρασύρεται στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης μία 77χρονη γυναίκα από τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε με το αυτοκίνητο του το ζευγάρι και το δύο ετών μωρό τους στη Θέρμη.

Ο γιος της 77χρονης γυναίκας, μιλώντας στο Live News, δήλωσε ότι και στη δική του περίπτωση, ο 46χρονος οδηγός ήταν πάλι μεθυσμένος και είχε πάρει το τιμόνι στα χέρια του.

«Μας είχε πει η Τροχαία τότε ότι είχαν βρει ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του. Ήταν τέτοιο το χτύπημα που διαλύθηκε ο ώμος. Ταλαιπωρούνταν για πάνω από ένα χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λάζαρος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d47rt3zrdktt)

Σύμφωνα με τον γιο της 77χρονης, ο οδηγός δεν προσπάθησε ποτέ να επικοινωνήσει μαζί τους. Δεν επιχείρησε ποτέ να ζητήσει συγνώμη ή να ενδιαφερθεί για την υγεία της γυναίκας που είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό του. Με την 77χρονη να παλεύει ως και σήμερα με τους εφιάλτες της.

«Έχει πόνους και πολλές φοβίες. Κάνει τον κύκλο για να μην περάσει από το σημείο και θυμηθεί το χτύπημα», σημείωσε ο γιος της 77χρονης.

Θεσσαλονίκη: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της 34χρονης γυναίκας

Μετά την τραγική κατάληξη στην δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας που παρασύρθηκε στην Θέρμη, το 2 ετών αγοράκι της, που είχε ευτυχώς, τραυματιστεί ελαφρά, βρίσκεται πια στην αγκαλιά των παππούδων του χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει με τους γονείς του, τους οποίους αναζητά.

Την ώρα που το ζευγάρι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, οι Αρχές εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σημείο της παράσυρσης, αναλύοντας καρέ - καρέ τον τρόπο που κινήθηκε με το όχημά του ο 46χρονος.

«Όταν έμαθα για το νέο τροχαίο σοκαρίστηκα. Μακάρι οι άνθρωποι να τα καταφέρουν. Η μάνα μου είχε άγιο», πρόσθεσε ο γιος της 81χρονης.

Ο οδηγός βρίσκεται πλέον στη φυλακή, έχοντας κριθεί προφυλακιστέος για την πράξη του. Χωρίς για μία ακόμα φορά να έχει παραδεχτεί ότι ήταν πίσω από το τιμόνι μεθυσμένος και χωρίς να αντιλαμβάνεται το κακό που έχει προκαλέσει.

Τα πνευμόνια της 34χρονης έχουν μαζέψει υγρά

Ο ξάδελφος της 34χρονης μιλώντας στο Live News για την υπόθεση είπε ότι  «η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Τα πνευμόνια της γυναίκας έχουν μαζέψει υγρά και οι γιατροί φοβούνται μην κάνει κάποιο πνευμονικό οίδημα. Σοβαρά είναι και ο πατέρας, έχει κρανιοεγκεφαλικά τραύματα. Δεν δίνουν πιθανότητες να ξυπνήσουν σήμερα ή αύριο οι γιατροί. Είναι επιφυλακτικοί αλλά κάνουν ότι καλύτερο μπορούν».

Ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε ότι ο λόγος που προφυλακίστηκε ο οδηγός είναι πως με τον νέο νόμο του 2019 δόθηκε η δυνατότητα να κατηγορηθεί για έγκλημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d47s0kunf21d)