Γονείς για πέμπτη φορά έγιναν οι παλαιοχριστιανοί που ζούσαν σε ένα λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Ωστόσο, με παρέμβαση της Κοινωνικού Λειτουργού το νεογέννητο δεν μπορεί να το πάρει η οικογένεια καθώς θεωρεί ότι δεν είναι κατάλληλο το περιβάλλον όπου θα μεταφερθεί για να ζήσει.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε ότι  η σύζυγός του κινδύνευσε να πεθάνει κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Σύμφωνα με την εκπομπή, η γυναίκα αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι, χωρίς κανέναν προγεννετικό έλεγχο, με τη βοήθεια μιας μαίας, παρά το γεγονός ότι είχαν προηγηθεί τέσσερις καισαρικές. Κατά τη διάρκεια του τοκετού προκλήθηκε αιμορραγία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν τόσο η γυναίκα, όσο και το παιδί.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι τεσσάρων κιλών. Χρειάστηκε όμως να νοσηλευτεί στην εντατική μετά από τις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d48e0jvgjjn5)

Παλαιοχριστιανός: Του πήραν το μωρό

Οι περιπέτειες όμως για την οικογένεια του παλαιοχριστιανού δε σταμάτησαν εκεί. Με παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού απαγορεύτηκε στον ίδιο και στα υπόλοιπα παιδιά του να δουν το νεογέννητο, ενώ η μητέρα πηγαίνει και το θηλάζει δύο φορές την ημέρα στο νοσοκομείο και δεν μπορεί να το πάρει μαζί της στο σπίτι τους.

«Δεν μπορώ να δώσω μητρική στοργή στο σπλάχνο μου. Δεν μπορώ να την πάρω στο σπίτι. Θέλω απλά την ησυχία μου, αν μπορούσα θα γύρναγα και πάλι πίσω», είπε η Σεβαστή.

Όσο για το πού βρισκόταν το διάστημα που την έψαχναν οι αρχές, εκείνη απάντησε:  «Έπρεπε να προστατέψω τα παιδιά μου, ζούσα σαν μοναχή».

Από την άλλη ο Μανώλης εργάζεται πλέον σε οικοδομές και αναμένει την απόφαση των διοικητικών δικαστηρίων για το τι μέλλει γενέσθαι με τη θέση του στο δημόσιο.

Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει πως είναι έτοιμος να κάνει και άλλα παιδιά και ότι μπορεί να βιοπορίσει την οικογένειά του με τη δουλειά του.