Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης (18/9) στο κέντρο της Αθήνας με έναν ελαφρά τραυματία.

Το θύμα, Αλβανικής καταγωγής, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των αστυνομικών, διαπληκτίστηκε με ομάδα ατόμων, σε κεντρικό δρόμο του Κεραμεικού.

Ξαφνικά, ένας εκ των δραστών σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε αρκετές φορές με αποτέλεσμα μια από τις βολίδες να πετύχουν το θύμα της συμπλοκής. Οι δράστες έσπευσαν να φύγουν ενώ στο σημείο της συμπλοκής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έξι κάλυκες, τους οποίους συγκέντρωσαν και μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να αναζητήσουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Τα κίνητρα της συμπλοκής, προς το παρόν παραμένουν άγνωστα με τους αστυνομικούς να διερευνούν τα ενδεχόμενα των προσωπικών διαφορών ή της διακίνησης ναρκωτικών, χωρίς όμως ακόμη να υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις τους.

Ενδεχομένως, η κατάθεση του τραυματία να ρίξει φως και να οδηγήσει τις αρχές στην ταυτότητα των δραστών. Παράλληλα, πέρα από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν έως και αυτή την ώρα υλικό από κάμερες ασφαλείας που θα αναλυθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.