Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά διαρρήξεων διαμερισμάτων και πολυκατοικιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά σε όλη τη χώρα. Αρκετοί από τους ληστές βρίσκουν πρωτότυπους τρόπους να μπουν στα σπίτια ενώ άλλοι διακρίνονται για το θράσος τους.

Βίντεο ντοκουμέντο: Διαρρήκτες απομακρύνονται με τη λεία τους ανενόχλητοι και με... χυμό στο χέρι

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, όπως αποκάλυψε το Mega, όπου δυο ληστές φεύγουν ανενόχλητοι από την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας μαζί με τα κλοπιμαία και κρατώντας στο χέρι τους ένα μπουκάλι χυμό!

Μάλιστα, δεν δίστασαν να κρατήσουν την πόρτα προκειμένου να βγει ένας ένοικος ενώ ταυτόχρονα έσπρωχναν τις βαλίτσες στις οποίες είχαν στοιβάξει τα κλοπιμαία.

«Τους πέτυχαν δυο ένοικοι. Νόμιζαν ότι ήταν ταξιδιώτες και ότι φεύγουν από κάποιο διαμέρισμα. Χωρίς μάσκες, χωρίς γάντια. Μόνο φοράνε κάτι καπέλα, γιατί προφανώς είδαν την κάμερα που είναι στην είσοδο», δήλωσε ένοικος.

Η θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας αφού πρώτα κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα εισόδου με αιχμηρό αντικείμενο. «Έναν είδαν που φεύγανε, αλλά δεν το είχαν συνειδητοποιήσει, ο άνθρωπος δεν το είχε συνειδητοποιήσει», είπε θύμα διάρρηξης.

Οι διαρρήκτες μάλιστα κατέβηκαν μέχρι και στο υπόγειο της πολυκατοικία και διέρρηξαν όλες τις πόρτες των αποθηκών που βρήκαν. «Εμένα μου πήραν δύο βαλίτσες. Με σεντόνια, πετσέτες, είδη προικός. Πήραν και την σκούπα την ηλεκτρική καινούργια», ανέφερε θύμα διάρρηξης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, οι δυο διαρρήκτες φορούσαν καπέλα την ώρα που έβγαιναν από την είσοδο κρατώντας τις κλεμμένες βαλίτσες. Πρώτα βγαίνει ο ένας από τους δύο κρατώντας δύο βαλίτσες και στη συνέχεια ο δεύτερος κουβαλώντας επιπλέον δυο βαλίτσες, έχοντας μέσα κλεμμένα αντικείμενα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d49lcbg0vu3l)

Χωρίς να κινήσουν καμία υποψία οι δύο διαρρήκτες αποχώρησαν σαν ταξιδιώτες που ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους…