Τέλος στο μαρτύριο ενός 12χρονου έβαλε η αδελφή του. Η νεαρή δεν ανέχθηκε ούτε λεπτό τα όσα διαπίστωσε πως βίωνε ο ανήλικος αδελφός της και απευθύνθηκε στην Ασφάλεια του δήμου Μουζακίου στην Καρδίτσα.

Το μικρό αγόρι είχε πέσει στα δίχτυα ενός 62χρονου ο οποίος επί τρεις μήνες το κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ το παρενοχλούσε με «ερωτικά» μηνύματα, αλλά και το φωτογράφιζε σε άσεμνες πόζες.

*
Διαβάστε ακόμα: Κολωνός: "Βροχή" οι σφαίρες με στόχο έναν 25χρονο στην πλατεία Πέτρουλα - Κάτοικοι και περαστικοί έτρεχαν να βρουν καταφύγιο (Βίντεο)


Το χρονικό

Ο αδίστακτος άνδρας είχε μετακομίσει τους τελευταίους μήνες στο χωριό και είχε προσεγγίσει στα μέσα Ιουνίου τον ανήλικο, στέλνοντάς του γραπτά «ερωτικά» μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου. Από εκείνη την εποχή μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Ο 12χρονος έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχιάτρου και επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε η αδελφή του. Ο 62χρονος συνελήφθη και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν μια φωτογραφία του ανηλίκου.

Παράλληλα, εντόπισαν και κατέσχεσαν μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και λάπτοπ, τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας τού άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και παιδική πορνογραφία και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.