Κοντά στην οικογένειά του και στην ασφάλεια του σπιτιού του βρέθηκε και πάλι ο επιχειρηματίας Θεοκλής Τσιρακίδης, ο οποίος αγνοούταν από τις 12 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής.

Ο 50χρονος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες και είχε απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο. Αυτό ανησύχησε ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους γονείς του, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές και εκδόθηκε missing alert.

Μάλιστα, ο πατέρας του απηύθυνε έκκληση μέσω της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, ζητώντας του να επικοινωνήσει μαζί τους εάν είναι ζωντανός.

Ο 50χρονος Θεοκλής είδε το μήνυμα του πατέρα του και επικοινώνησε μαζί τους και επέστρεψε στο σπίτι τους, βάζοντας τέλος στην αγωνία τους.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d4a5bqsvu0ax)

Χαλκιδική: Γιατί αποφάσισε να… εξαφανιστεί

«Το τελευταίο διάστημα είχα κάποιες δύσκολες στιγμές. Όμως μετά την έκκληση του πατέρα μου και της μητέρας μου στην εκπομπή σας, που με συγκίνησε πολύ, αποφάσισα να γυρίσω πίσω. Τα πράγματα θα πάρουν φυσιολογικά τον δρόμο», δήλωσε αποκλειστικά ο Θεοκλής στην εκπομπή και τον Στρατή Λημνιό και πρόσθεσε:

«Όλοι περνάμε κάποιες στιγμές δύσκολα. Με έκαναν να θέλω να πάρω τον χρόνο μου. Από δω και πέρα θα αποκατασταθεί η τάξη. Συγγνώμη για την αναστάτωση που σας έβαλα».