Στην Κεφαλονιά θα πουν φίλοι και συγγενείς το τελευταίο αντίο στον πρώην παίκτη του Master Chef Διονύση Πρώιο ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Τραγική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός πως o 58χρονος άνδρας πέθανε με την ίδια μηχανή που είχε σκοτωθεί ο γιος του παλαιότερα σε τροχαίο δυστύχημα. Σημειώνεται ότι ο γνωστός σεφ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μια στενή του φίλη μέσω ανάρτησης στα social media, στην οποία ενημέρωσε πως η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά, τον τόπο καταγωγής του, όπου είχε γίνει και η κηδεία του γιου του.

Στην ανάρτησή της, η φίλη του Διονύση Πρώιου αποκάλυψε ότι η μητέρα του, λόγω προχωρημένης ηλικίας και προβλημάτων υγείας, δεν θα μπορέσει να παραστεί στην κηδεία. Επίσης, έκανε έκκληση να μην διαδίδονται ψευδείς πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου.

«Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στο γιο του Μιχάλη, στην Κεφαλλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας, να μην γράφετε ότι θέλετε για τις συνθήκες, ψευδείς πληροφορίες κλπ».