Τους συναδέλφους του από την προεδρική φρουρά αποχαιρέτησε ο 24χρονος εύζωνας Γιώργος Τσιούλος που συγκίνησε όλους τους Έλληνες με τα δάκρυά του από την τελευταία του υπηρεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η αδελφή του εύζωνα, Έλενα Τσιούλου, η οποία είχε κοινοποιήσει στο TikTok τη συγκινητική τελευταία υπηρεσία του 24χρονου, ανάρτησε ένα νέο βίντεο, όπου δείχνει τον αδερφό της να αποχαιρετά τον συνάδερφό του.

Η «ευζωνική» αγκαλιά αποχαιρετισμού

Στο νέο βίντεο που έγινε επίσης viral, ο Γιώργος Τσιούλος, εμφανώς συγκινημένος, αγκαλιάζει τους συναδέλφους του, με τους υπόλοιπες εύζωνες να τον χειροκροτούν. Στη συνέχεια, και όλοι οι εύζωνες έγιναν μια ομαδική αγκαλιά, με τον 24χρονο να αποχαιρετά και τα υπόλοιπα μέλη της προεδρικής φρουράς, ύστερα από όλα όσα έζησαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δείτε το βίντεο

@helenatsioulou Απάντηση στον χρήστη @John Karmi ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 💙🧿 Σπυρος 💙 @basilhs.karavotas 💙 @John Karmi 💙 #euzones#evzones#tsioulos ♬ Παιδικό Όνειρο (Childhood Dream) - George Varsamakis & George Varsamakis Orchestra

Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο, μετρά εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και πληθώρα θετικών σχολίων για όλους τους εύζωνες, με τα περισσότερα από αυτά να αναφέρονται στο «μεγαλείο ψυχής» όλων όσοι υπηρετούν στην προεδρική φρουρά.

Η συνάντηση του 24χρονου με τον πρωθυπουργό και τα πρώτα του λόγια

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Τσιούλος συναντήθηκε και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον πρωθυπουργό να μοιράζεται αυτή τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ίδια μέρα, ο 24χρονος μοιράστηκε και τα συναισθήματά του, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για όσα σκεφτόταν την ώρα που δάκρυσε.

«Ήταν πολύ συγκινητικό. Σκεφτόμουν όλα αυτά που έχω ζήσει. Ότι έκανα περήφανους τους δικούς μου. Η αδελφή μου με τράβηξε. Δάκρυσα γιατί ήξερα ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω. Πέρασαν από το μυαλό μου όσα έχω ζήσει όλο αυτό το διάστημα. Νιώθεις τρομερό δέος ως Εύζωνας», ανέφερε χαρακτηριστικά.