Περιστατικό βίας με θύμα μια ανήλικη κοπέλα, φέρεται να σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα νότια προάστια της Αττικής. Πρόκειται για μαθήτρια γυμνασίου της Βούλας, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, απειλών και άλλων εξευτελιστικών πράξεων από ομάδα περίπου 25-30 ατόμων.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών της ανήλικης κοπέλας στο τμήμα της περιοχής της Γλυφάδας, πίσω από την επίθεση, φέρονται να κρύβονται δύο συμμαθήτριες της άτυχης κοπέλας, οι οποίες τον τελευταίο καιρό της έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Τα περιστατικά έχουν ξεκινήσει από πέρυσι, καθώς ήδη η ανήλικη έχει δεχθεί ήδη δύο επιθέσεις και αυτή, είναι η τρίτη κατά σειρά. Μόνο που αυτή τη φορά, η επίθεση ήταν πρωτοφανής.

Γλυφάδα: Απειλούσαν ότι θα της βάλουν φωτιά εάν δεν κάνει ό,τι της πουν

Τα περίπου 25-30 άτομα, μεταξύ των οποίων πιθανόν και κάποιοι στα όρια της ενηλικίωσης την περικύκλωσαν. Άρχισαν να την χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Άλλοι, σύμφωνα με τη μαρτυρία του κοριτσιού της έλεγαν να γονατίσει, απειλώντας την πως εάν δεν κάνει ό,τι της ζητούν, θα της βάλουν φωτιά να την κάψουν ζωντανή. Οι απειλές, «έπαιρναν και έδιναν» με τους συμμετέχοντες, ανάμεσα στους οποίους και κορίτσια, να μειώνουν με άσχημες κουβέντες το κορίτσι. Κάποια στιγμή, η συμμορία έφυγε εγκαταλείποντας σε άθλια κατάσταση την μαθήτρια γυμνασίου η οποία κατάφερε και κάλεσε συγγενικό της πρόσωπο και οι γονείς της, πήγαν στο σημείο και την παρέλαβαν.

Το κορίτσι όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, φοβάται πλέον να πάει στο σχολείο αλλά και να βγει στο δρόμο, μήπως και δεχθεί εκ νέου επίθεση από αγνώστους.  Συγκεκριμένη αιτία για το μένος των δύο συμμαθητριών της, δεν υπάρχει, φέρονται να ανέφεραν στους αστυνομικούς οι γονείς της νεαρής κοπέλας ζητώντας πλέον την προστασία της από τις αρχές.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου συνέβη η επίθεση, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις άτομα που πιστεύεται πως εμπλέκονται στην υπόθεση.