Τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που θα γίνει την Τρίτη (24.09.2024) προχώρησε η Hellenic Train. Προς ενημέρωση του επιβατικού κοινού ανακοίνωσε ότι εξαιτίας  στάσης εργασίας που έχει ανακοινωθεί από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης για την Τρίτη 24/09/2024 (από ώρα 18:00 έως 00:00), θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια σε όλο το δίκτυο, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, η Hellenic Train, με τη συνδρομή και των σωματείων εργαζομένων θα πραγματοποιήσει, δρομολόγια με προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν και την Πέμπτη (26.09.24) οι εργαζόμενοι στα τρένα (σωματεία ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ), ζητώντας, μεταξύ άλλων, άμεσες προσλήψεις, αντικατάσταση του τροχαίου υλικού με σύγχρονους συρμούς εφάμιλλους των ευρωπαϊκών σιδηροδρόμων καθώς και ολοκλήρωση των έργων υποδομής και της ασφάλειας των μεταφορών στο σιδηροδρομικό δίκτυο.