Τα επεισόδια βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με τον αριθμό τους να αυξάνεται συνεχώς, ενώ την ίδια ώρα τρία νέα περιστατικά είδαν το φως της δημοσιότητας.


Εξωσχολικοί επιτέθηκαν με ρόπαλα και ξύλα

Γονείς και μαθητές Γυμνασίου στο Παγκράτι είναι τρομοκρατημένοι μετά το επεισόδιο, που έγινε την περασμένη Πέμπτη, όταν εξωσχολικοί είχαν στήσει ενέδρα σε μαθητή. 

Συγκεκριμένα, έστησαν καρτέρι σε 16χρονο και του επιτέθηκαν με ρόπαλα και ξύλα, μπροστά στα μάτια δεκάδων μαθητών. O μαθητής που δέχθηκε την επίθεση με καταγωγή από τη Γεωργία, άρπαξε ένα κλαδί από δέντρο στην προσπάθειά του να αμυνθεί.

Ανήλικοι έδωσαν ραντεβού για καβγά

Στη Γλυφάδα, δύο ομάδες συνολικά 30 ατόμων, έδωσαν ραντεβού σε γήπεδο της περιοχής για να λύσουν τις διαφορές τους. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:30 βράδυ του Σαββάτου κοντά στο κολυμβητήριο Γλυφάδας.

Οι γονείς κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4du0tq1fivl)

14χρονη λιποθύμησε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε και μια 14χρονη στη Γλυφάδα έξω από γνωστό κατάστημα ένδυσης το βράδυ του Σαββάτου.

Ο πατέρας της ανήλικης περιέγραψε τα όσα δραματικά έζησε η κόρη του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως στην επίθεση συμμετείχαν πάνω από 25 άτομα, τα οποία και συνεννοήθηκαν μέσω Instagram.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο πατέρας της ανήλικης: «Αφού εντόπισαν το κορίτσι, το οδήγησαν διά της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω, χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν να τη χτυπούν, να τη φτύνουν, να προσπαθούν να τη γδύσουν, να της κάψουν τα μαλλιά».

Ο πατέρας της 14χρονης, σύμφωνα με το notia.gr, έχει κάνει μήνυση για την επίθεση που δέχτηκε η κόρη του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4e70k6czvs1)