Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας, το βράδυ του Σαββάτου, στη Γλυφάδα. Η ανήλικη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, απειλών και άλλων εξευτελιστικών πράξεων από ομάδα περίπου 25-30 ατόμων.

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο-ντοκουμέντο με τη σοκαριστική στιγμή του ξυλοδαρμού που δέχθηκε η 14χρονη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το CNN Greece, το κορίτσι δέχθηκε επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές, μέχρι που στο τέλος έπεσε στο έδαφος. Δίπλα, παρευρισκόμενοι, κυρίως νεαρής ηλικίας, παρακολουθούν με απάθεια όσα συμβαίνουν.

Γλυφάδα: Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4eib4x659ch)

Είχε δεχθεί και άλλες δύο επιθέσεις

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών της ανήλικης κοπέλας στο τμήμα της περιοχής της Γλυφάδας, πίσω από την επίθεση, φέρονται να κρύβονται δύο συμμαθήτριες της άτυχης κοπέλας, οι οποίες τον τελευταίο καιρό της έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Τα περιστατικά έχουν ξεκινήσει από πέρυσι, καθώς ήδη η ανήλικη έχει δεχθεί ήδη δύο επιθέσεις και αυτή, είναι η τρίτη κατά σειρά. Μόνο που αυτή τη φορά, η επίθεση ήταν πρωτοφανής.

Διαβάστε ακόμα: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: "Δεν άντεχαν ότι ήταν όμορφη και καλή μαθήτρια - Ο ιατροδικαστής φρίκαρε"

Μάλιστα, για το περιστατικό μίλησε και η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Αction24», δήλωσε σχετικά με το περιστατικό: «Ουσιαστικά αυτό το παιδί έφτασε μαζί με τους γονείς του στο Α.Τ. και κατήγγειλε δύο περιστατικά που συνέβησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και μέσα στον μήνα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4e9aruz9zz5)

Επίσης, αναφορικά με τη συγκεκριμένη επίθεση που δέχθηκε το Σάββατο η 14χρονη είπε ότι «η πλειοψηφία των παρισταμένων στην επίθεση ήταν κορίτσια ίδιας ηλικίας με την 14χρονη. Τα περισσότερα παρακολουθούσαν και κανένα δεν ενημέρωσε τις αρχές».

''Ο ιατροδικαστής φρίκαρε''

«Ο ιατροδικαστής όταν είδε την 14χρονη έπαθε την πλάκα του», είπε, από την πλευρά του, μιλώντας στο Mega, σήμερα το πρωί, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

«Τόσο πολλά χτυπήματα από 25 με 30 παιδιά που είχαν πέσει πάνω της και την έδερναν ανηλεώς επηρεασμένα από δύο κοπέλες. Τα λάθη που της ''προσάπτουν'' αυτές οι δύο οι οποίες ξεκίνησαν και παρότρυναν και τους άλλους είναι ότι είναι πολύ όμορφη, πρώτη μαθήτρια και ότι είναι και απουσιολόγος. Το μένος ήρθε από ζήλια. Τη ζήλευαν πάρα πολύ, παρότρυναν και άλλους, οι άλλες είδαν χαβαλέ, μπήκαν μέσα και άρχισαν κλωτσιές, μπουνιές στο κεφάλι, βγάλσιμο τα ρούχα, την άφησαν με τα εσώρουχα. Αυτά όλα έγιναν από τη ζήλια δύο συμμαθητριών» συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4e7xn4uksmx)

Όπως είπε ο ίδιος: «Το κινηματογραφούσαν, ήταν από πάνω με τα κινητά. Ο ιατροδικαστής φρίκαρε, έχει πολλά χτυπήματα. Δεν βρήκε ένα μικρό σημείο στο σώμα της που να μην έχει μελανιά. (…) Έχουν γίνει προσαγωγές και τώρα θα κλείσει η προανάκριση για να περάσουν και στη σύλληψη των γονέων».