Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές καθώς ο πατέρας της οικογένειας Παλαιοχριστιανών, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, φέρεται να εισέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και να πήρε γύρω στις 14:00 το νεογέννητο και τη μητέρα του παιδιού, Σεβαστή, φεύγοντας με ταξί από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης «παρόλο που υπήρχε σεκιούριτι, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση. Η μητέρα όλες αυτές τις ημέρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμη. Ο κ. Καλαϊτζιδάκης άρχισε να τρέχει από τον τρίτο όροφο, έφτασε μέχρι το Αρεταίειο Νοσοκομείο και από εκεί εξαφανίστηκε». Υπενθυμίζεται ότι με παρέμβαση κοινωνικού λειτουργού απαγορεύτηκε στην οικογένεια να πάρει το βρέφος, διότι το περιβάλλον διαβίωσής τους δεν κρίθηκε κατάλληλο.

Ο Παλαιοχριστιανός αρνήθηκε την αρπαγή

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή «Live News» του Mega, στην οποία ανέφερε: «Δεν άφηναν τη γυναίκα μου να πάει στην τουαλέτα. Παρόλο που ήταν εγχειρισμένη, δεν την άφηναν επί πέντε ώρες να πάει στην τουαλέτα. Δεν έχω καμία εισαγγελική εντολή και κανένα μωρό».

«Θα κάνω μήνυση στον κ. Γιαννάκο για όσα είπε. Η γυναίκα μου την ώρα που θήλαζε, πήγαν σεκιουριτάδες με κοινωνικούς λειτουργούς και της πήραν το παιδί, λέγοντάς της πως θα το μεταφέρουν στο “Μητέρα”. Όμως, δεν δέχθηκε να το αφήσει», είπε στη συνέχεια.

«Όταν δεν έχω εντολή από κάποιον εισαγγελέα, πώς ακριβώς θα σας δώσω το παιδί μου; Δεν την άφηναν να πάει στην τουαλέτα. Αυτή βγήκε από τον θάλαμο με το παιδί, γιατί δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα. Την ακολούθησαν κάποιοι σεκιουριτάδες και υγειονομικοί από πίσω και δεν ξέρω τι έγινε από εκεί και πέρα», κατέληξε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4em34k6b5pt)