Τον απόλυτο εφιάλτη φέρεται να βίωσε μια 11χρονη στα χέρια του 34χρονου θείου της, σε περιοχή του Αιγίου, στην Αχαΐα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr, ο 34χρονος υπό την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την ανήλικη και επιχείρησε να τη βιάσει.

Το χρονικό του περιστατικού στην Αχαΐα

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν το κοριτσάκι βρισκόταν μόνο στην κατοικία του στην περιοχή Παλαιοκολούρα Αιγίου. Ο 34χρονος θείος της, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, εκμεταλλευόμενος, ως φαίνεται, την απουσία των γονέων της, την επισκέφθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και ασκώντας της σωματική βία και με την επίδειξη μαχαιριού που κατείχε, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Διαβάστε ακόμα: Αχαΐα: Γυμνασιάρχης συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας - Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

Η 11χρονη αντιστάθηκε και στις απεγνωσμένες προσπάθειές της να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε άρχισε να φωνάζει, με μια γειτόνισσα που την άκουσε να σπεύδει στο σημείο για να δει τι συμβαίνει. Η εικόνα που αντίκρισε, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία, ήταν σοκαριστική. Ο 34χρονος, μετά τη «σωτήρια» επέμβαση της γυναίκας, τράπηκε σε φυγή.

Δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας άμεσα βρέθηκαν στην περιοχή, ωστόσο παρά τις εκτεταμένες έρευνες δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για άτομο γνώριμο στις Αρχές για παραβατική συμπεριφορά, έχοντας απασχολήσει για περιπτώσεις κλοπών.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, την επομένη της απόπειρας βιασμού, και ενώ αναζητείτο, φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο με τραυματισμό, εγκαταλείποντας το σημείο. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

Πηγή: pelop.gr