Για τη δικαστική διαμάχη του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μίλησε στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση του revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

*Διαβάστε ακόμα: Λύτρας – Πολυζωγοπούλου: Προσπάθεια συνεννόησης των δύο πλευρών - Ήρθαν σε επικοινωνία για το θέμα του παιδιού τους

Ο Απόστολος Λύτρας θα βρει τη Σοφία Πολυζωγοπούλου σε λίγες μέρες απέναντί του, στη δίκη του για τον ξυλοδαρμό της.

Ο γνωστός οικολόγος ευχήθηκε να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους για το καλό του παιδιού τους κι έκανε γνωστό πως ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τη θεραπεία που ορίζει το βούλευμα της αποφυλάκισής του.


Απόστολος Λύτρας: Ο ξυλοδαρμός ήταν λάθος, συνεχίζω να κοιτάζω μπροστά

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον κάτι που χρειάζεται να απαντήσω για τα προσωπικά μου, δεν θα το ήθελα. Βλέπεις ότι αποφεύγω να μιλήσω. Είναι κάτι το οποίο πέρασε, προσπαθούμε να υπάρχει εξομάλυνση των σχέσεών μας με την πρώην σύζυγό μου. Και μέσω της εργασιοθεραπείας προσπαθώ κι εγώ να ξεπεράσω όλα αυτά που έχουν συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

«Είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους δυστυχώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Η θεραπεία η επίσημη, βάσει από το κέντρο που ορίζει το βούλευμα, όχι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη», πρόσθεσε.

«Και με την πρώην σύζυγό μου θα πρέπει και πιστεύω ότι θα αποκατασταθεί η σχέση μας και ο λόγος είναι διότι υπάρχουν παιδιά στη μέση. Και κάνουμε και οι δύο κάθε δυνατή προσπάθεια να εξομαλυνθεί αυτή η “αντιδικία”», συμπλήρωσε.

«Έχω ομολογήσει. Το ότι έκανα ένα λάθος, δεν καθιστά ότι το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τη δουλειά μου. Ο ξυλοδαρμός ήταν λάθος, συνεχίζω να κοιτάζω μπροστά. Καθόλου δεν θα στοιχίσει στην καριέρα μου», σημείωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4f86dbljaxd)