Να πνιγεί κινδύνευσε μια ηλικιωμένη τουρίστρια στη Σκιάθο, αλλά στάθηκε τυχερή χάρη στην άμεση παρέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ και του Λιμενικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoschannel.gr, το περιστατικό συνέβη στα Λαλάρια της Σκιάθου σήμερα το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει το Thenewspaper.gr, στο σημείο έφτασε διασώστης του ΕΚΑΒ και με τη συνδρομή των λουόμενων που την τράβηξαν από τη θάλασσα, κατάφεραν και έσωσαν την ηλικιωμένη.

Το ταχύπλοο του Λιμενικού της Σκιάθου έσπευσε γρήγορα στην παραλία Λαλάρια. Το Λιμενικό μετέφερε την ηλικιωμένη τουρίστρια στο λιμάνι του νησιού για να την παραλάβει στη συνέχεια το ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας της Σκιάθου.

Η άτυχη λουόμενη παρέμεινε στο Κέντρο Υγείας ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της.

Μόλις διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό, αμέσως ειδοποιήθηκε το ιδιωτικό σκάφος «Ματθίλδη» από τη Σκόπελο για να τη μεταφέρει από το λιμάνι της Σκιάθου στον Βόλο.

Αστραπιαία ο έμπειρος καπετάνιος Τάσος Διομής με το γρήγορο ταχύπλοό του την παρέλαβε από το λιμάνι της Σκιάθου και με «φουλ γκάζια» τη μετέφερε στον Βόλο.