Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, με τις Αρχές να ερευνούν τον ρόλο ενός νεαρού με τατουάζ στον λαιμό.

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το STAR, το οποίο φαίνεται το μένος που διακατέχει τους ανήλικους λίγα λεπτά πριν την επίθεση στην ανήλικη κοπέλα. Συγκεκριμένα, φαίνεται ομάδα νεαρών, οι οποίοι φορούν μαύρα, λίγη ώρα πριν το άγριο επεισόδιο να έχει συγκεντρωθεί σε περίπτερο μπροστά από το στενό της επίθεσης και να περιμένουν.

Τέσσερις μέρες μετά την επίθεση, άφαντη παραμένει η 16χρονη που σύμφωνα με την κατάθεση του ανήλικου θύματος πρόκειται για τη νεαρή που την πέταξε στο έδαφος και τη χτυπούσε χωρίς έλεος.


Ο μυστηριώδης νεαρός με το τατουάζ

Οι έρευνες τις ΕΛ.ΑΣ. έχουν στραφεί και σε έναν νεαρό άνδρα με τατουάζ στον λαιμό, ο οποίος είναι άνω των είκοσι ετών και φαίνεται να έπαιξε ρόλο στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης. Ο ίδιος, έχει τα χέρια στις τσέπες, φοράει κασκέτο και κάθεται πίσω παρακολουθώντας αμέτοχος μαζί με όλους τους υπόλοιπους την 14χρονη να δέχεται τα απανωτά χτυπήματα.

Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει η διαδικασία οριστικής αποβολής της μίας δράστιδας από το δημόσιο σχολείο που πήγαινε μαζί με το θύμα, ενώ συζητήσεις γίνονται και στο ιδιωτικό σχολείο της δεύτερης εμπλεκόμενης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4fjve6meutt)

Πώς γλίτωσε η 14χρονη

Η 14χρονη μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε, αλλά και πως κατάφερε να γλιτώσει.

Μιλώντας στην κάμερα του Star αρχικά είπε: «Κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο σημείο ένας ενήλικος άνδρας ο οποίος είπε "είναι η αστυνομία εδώ", ότι αυτός είναι αστυνομικός, δεν θυμάμαι καλά καθώς ήμουν ζαλισμενη από τα χτυπήματα, και έτσι κατάφερα να διαφύγω».

Τέλος, αστυνομικός του Δήμου Γλυφάδας ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον ξυλοδαρμό της 14χρονης εξήγησε τι συνέβη, όταν επενέβη για να σταματήσει το επεισόδιο:

«Tου λέω ''εσύ τι κάνεις εδώ;''. Φάνηκε να ενοχλείται και ήρθε προς το μέρος μου απειλητικά. Άρχισα να τoυς φωνάζω. Ήταν απανωτά τα χτυπήματα...» είπε χαρακτηριστικά.