Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την περιπέτεια της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Ηρώδειου χθες το βράδυ της Τετάρτης.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια του ελληνικού πενταγράμμου ένιωσε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία την ώρα που τραγουδούσε: «Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ, τόσο πολύ να αγαπάμε…».

Διαβάστε ακόμα: Ώρες αγωνίας για τη Μαρινέλλα: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της - Στη ΜΕΘ με σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο - Τα τελευταία νέα

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4fls9avvvc1)

Σημειώνεται πως η Μαρινέλλα, όπως διαπιστώθηκε, υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του «Υγεία», όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Μαρινέλλας;

Ποιο είναι, όμως, το πραγματικό όνομα της Μαρινέλλας, που γνωρίζουν ελάχιστοι;

Κυριακή Παπαδοπούλου. Αυτό είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο της τραγουδίστριας, η οποία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19 Μαΐου 1938, με καταγωγή από την Πόλη. Μόλις στα 4 της χρόνια εκδήλωσε την καλλιτεχνική της φύση, συμμετέχοντας στην παιδική ραδιοφωνική εκπομπή «Παιδική Ώρα», ενώ λίγα χρόνια αργότερα διαφήμιζε γνωστά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

Πριν, όμως, ξεκινήσει το μουσικό της ταξίδι, η νεαρή Κυριακή Παπαδοπούλου άλλαξε το όνομά της σε Μαρινέλλα. Καλλιτεχνικός της νονός ήταν ο Τόλης Χάρμας, με τον οποίο εμφανιζόταν το 1956 σε κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Ο λαϊκός τραγουδιστής εμπνεύστηκε το «Μαρινέλλα» από τον τίτλο του ομώνυμου τραγουδιού του.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ