Ευρεία επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης (26.9.2024) σε καταυλισμούς Ρομά των Αθηνών στον Ασπρόπυργο και στα Μέγαρα στο πλαίσιο πάταξης της εγκληματικότητας.

Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, drone και ειδικά μηχανήματα πραγματοποιούν εφόδους σε σπίτια και αποθηκευτικούς χώρους σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν κλοπιμαία απο κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες, ναρκωτικά, όπλα και άλλα παράνομα αντικείμενα.

*Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: 9.000 συλλήψεις ανηλίκων στο 8μηνο, μεγάλο πρόβλημα στη Γλυφάδα - Να αυστηροποιηθούν οι ποινές για τους γονείς


Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει ήδη σε προσαγωγές υπόπτων, έχουν εντοπίσει ικανό αριθμό χρυσαφικών, κοσμημάτων, όπλων αλλά και μικροπροσότητες ουσιών τα οποία θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Υπενθυμίζεται πως από την περασμένη εβδομάδα έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις σε καταυλισμούς σε ολόκληρη τη χώρα σε μία προσπάθεια να τιθασευτεί η εγκληματικότητα από ομάδες ρομά.