Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την περιπέτεια της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Ηρώδειου χθες, το βράδυ της, Τετάρτης.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια λιποθύμησε και μέσα σε 45 λεπτά μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία», καθώς υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, την ώρα της συναυλίας που έδινε.

Διαβάστε ακόμα: Μαρινέλλα: Τα τελευταία λόγια της στο Ηρώδειο πριν την κατάρρευσή της - Τι είπε απευθυνόμενη στους θεατές

Η σοκαριστική στιγμή που κατέρρευσε η Μαρινέλλα

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4fls9avvvc1)

Το Ηρώδειο κατάμεστο. Η Μαρινέλλα ανεβαίνει στη σκήνη. Μπροστά, στις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου κάθονται η κόρη της, Τζωρτζίνα Σερπιέρη και η εγγονή της Μελίνα Δασκαλοπούλου.

Οι δύο γυναίκες, μάλιστα, πόζαραν χαμογελαστές στους φωτογράφους, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας. Κανείς, ωστόσο, δεν περιμένει τη δυσάρεστη έκπληξη που θα ακολουθούσε.

kori-eggoni-marinelas__1_
kori-eggoni-marinelas__3_
kori-eggoni-marinelas__2_

Η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού, καταρρέει, παγώνοντας το κοινό. Η κόρη και η εγγονή της 86χρονης ερμηνεύτριας σοκαρισμένες τρέχουν στη σκηνή και παρακολουθούν τις προσπάθειες των ανθρώπων να τη σηκώσουν.

Λίγο μετά, σπεύδουν στο νοσοκομείο «Υγεία», που έχει μεταφερθεί η Μαρινέλλα και από τότε βρίσκονται στο πλευρό της.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ