Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την περιπέτεια της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Ηρώδειου χθες Τετάρτη το βράδυ. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια λιποθύμησε και μέσα σε 45 λεπτά μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία», καθώς υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, την ώρα της συναυλίας που έδινε.

Διαβάστε ακόμα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα: Σταθερή, κρίσιμη η κατάστασή της - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας

Μαρινέλλα: Δείτε το βίντεο με τη συγκινητική κίνηση του κόσμου

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4g23iookiqx)

Μάλιστα, ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η κίνηση του κόσμου με τα χέρια ψηλά, κατά τη μεταφορά της σπουδαίας ερμηνεύτριας με το ασθενοφόρο, μετά την κατάρρευσή της.

Πλάνα από τη συγκεκριμένη στιγμή δημοσίευσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA και όπως εξήγησε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, οι εικόνες είναι έξω από το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η Μαρινέλλα. Σε αυτά φαίνεται ο κόσμος που γνώριζε για τη μεταφορά της τραγουδίστριας να σηκώνει τα χέρια ψηλά βλέποντας το ασθενοφόρο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει θετική ενέργεια και τις καλύτερες ευχές του για ανάρρωση στη Μαρινέλλα.