Συναγερμός έχει σημάνει στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς αστυνομικοί αναζητούν από το πρωί μαθητή γυμνασίου ο οποίος έστησε καρτέρι και γρονθοκόπησε τον γυμνασιάρχη του σχολείου του και εν συνεχεία εξαφανίστηκε. Ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου έχει εξαφανιστεί και δεν σηκώνει το τηλέφωνο παρά τις απανωτές τηλεφωνικές κλήσεις του πατέρα του με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες σε διάφορα σημεία της πόλης προκειμένου να εντοπιστεί ο ανήλικος.

Το αγόρι σήμερα, Παρασκευή, το πρωί παραμόνευε στο σημείο όπου οι καθηγητές του 9ου Γυμνασίου Ηρακλείου σταθμεύουν τα οχήματα τους, αναμένοντας τον γυμνασιάρχη του σχολείου του. μόλις τον είδε να βγαίνει από το όχημα του, του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτικός να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ο ανήλικος στην συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί και εως αυτή την ώρα παραμένει άφαντος. Αιτία της επίθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η αποκάλυψη του γυμνασιάρχη στον πατέρα του παιδιού πως συμμετείχε σε κατάληψη που είχε γίνει προ λίγων 24ωρων στο σχολείο. Ο πατέρας, αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, φέρεται να μίλησε άσχημα στον γιο του τον οποίο επέπληξε. Κάτι που ο μαθητής της Β’ γυμνασίου φαίνεται πως έκρινε ότι ευθύνεται ο γυμνασιάρχης για τον θυμό του πατέρα του. Για αυτό τον λόγο, του έστησε καρτέρι και τον ξυλοκόπησε με ιδιαίτερο μίσος.

Το ζήτημα πλέον, είναι να βρεθεί σώος ο ανήλικος ο οποίος από τις 8 το πρωί οπότε και συνέβη το περιστατικό εξαφανίστηκε. Η οικογένεια και οι φίλοι του νεαρού αγοριού, καλούν στο κινητό τηλέφωνο το αγόρι, ωστόσο ο ίδιος ούτε απαντά στις κλήσεις, ούτε όμως και στα μηνύματα. Το κινητό τηλέφωνο, τουλάχιστον για κάποια ώρα, παρέμενε ανοικτό, αναφέρουν οι πληροφορίες από την αστυνομία που έχει κινητοποιηθεί στο Ηράκλειο, αναζητώντας τα ίχνη του αγοριού. Ο πατέρας του μαθητή, εκφράζει φόβους μήπως το αγόρι κάνει κακό στη ζωή του και για αυτό τον λόγο αστυνομία, πυροσβεστική και σωστικές ομάδες αναζητούν τα ίχνη του.