«Όλα έγιναν για δύο μηχανάκια», υποστηρίζει στην ΕΡΤ νεαρός που ήταν παρών σε όσα συνέβησαν έξω από το γυμνάσιο της Ελεούσας Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα τρία παιδιά να τραυματιστούν.

*Διαβάστε ακόμα: Σοκ στο Ηράκλειο: 14χρονος μαθητής χτύπησε και άφησε αιμόφυρτο διευθυντή Γυμνασίου

«Τσακώθηκαν μερικά παιδιά, έπαιξαν ξύλο, ήταν μαθητές Λυκείου και κάποιοι τραυματίστηκαν. Όλα έγιναν για δύο μηχανάκια. Τσακώθηκαν, χτυπήθηκαν και έληξε εκεί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο νεαρός.

Το επεισόδιο με τη συμμετοχή ανηλίκων, αλλά και τουλάχιστον ενός ενηλίκου, σημειώθηκε μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης 26/09, σε εξωτερικό χώρο του γυμνασίου Ελεούσας, όπου είχαν συγκεντρωθεί περί τα 40-50 άτομα.


Τραυματίστηκαν τρία άτομα

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, την προηγούμενη ημέρα είχε σημειωθεί περιστατικό μεταξύ ανηλίκων, με αποτέλεσμα ο πατέρας ενός εξ αυτών να πάει την Πέμπτη έξω από το σχολείο, για να ζητήσει εξηγήσεις από τους ανήλικους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, θύμα του οποίου υπήρξε ο γιος του.

Όπως φαίνεται, ακολούθησε επίθεση με σιδηρολοστό, στην οποία υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ δεκάδες άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, τράπηκαν σε φυγή.

Κατά πληροφορίες, από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τρία άτομα που έχουν δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.

Οι τρεις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Η αστυνομία προχώρησε σε 13 προσαγωγές, ωστόσο οι προσαχθέντες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4gs4ecx12vd)