Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδηςσχολίασε τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο στη συναυλία της Μαρινέλλας, απαντώντας στην αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τις κρίσιμες στιγμές μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας στη σκηνή του Ηρωδείου.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, στο αρχαίο θέατρο δεν υπήρξε ποτέ κρατικό ασθενοφόρο.

«Στην περίπτωση της Μαρινέλλας δεν είχε ζητηθεί η συνδρομή του ΕΚΑΒ από τη διοργάνωση», υποστήριξε ο υπουργός Υγείας, σχολιάζοντας τις πληροφορίες περί απουσίας ασθενοφόρου από το Ηρώδειο, όπου έδινε συναυλία η εμβληματική καλλιτέχνις πριν καταρρεύσει και «παγώσει» όλη την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, η Μαρινέλλα εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη «μάχη» της ζωής της, έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της Τετάρτης (25/09).

Η κατάσταση της υγείας της «μεγάλης κυρίας» του ελληνικού πενταγράμμου δείχνει να βελτιώνεται, ενώ η Μαρινέλλα επικοινωνεί με το περιβάλλον της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, μίλησε με την κόρη της, Τζωρτίνα, στην οποία είπε ξεκάθαρα ότι «δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα».

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας 

Όπως είπε ο παρουσιαστής, στο αρχαίο θέατρο δεν υπήρξε ποτέ κρατικό ασθενοφόρο.

«Άργησε να έρθει το ασθενοφόρο 45 λεπτά. Δεν είναι πολύς ο χρόνος. Πάει σε αυτό το ιδιότυπο ιατρείο του Ηρωδείου στο οποίο δεν υπήρχε καν στηθοσκόπιο. Πιεσόμετρο υπήρχε, υπήρχε, όχι όμως από το ιατρείο, αλλά από την ομάδα εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού που ήταν εκεί. Ο γιατρός της ζήτησε στηθοσκόπιο και στηθοσκόπιο δεν υπήρχε. Ρωτώ την κ. Μενδώνη και τον κ. Γεωργιάδη, στο Ηρώδειο που τραγουδάνε άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και υπάρχει κοινό μεγάλης ηλικίας, δεν θα έπρεπε να φροντίσει το κράτος να υπάρχει ασθενοφόρο απέξω;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν υπάρχει ένα ασθενοφόρο κρατικό έξω από το Ηρώδειο σε μία τέτοια εμβληματική συναυλία; Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα υποστελεχωμένο μόνο από ιδιώτες εθελοντές, χωρίς έναν γιατρό του Ηρωδείου; Είναι δυνατόν να έχουν όλα τα ξενοδοχεία γιατρούς και να μην έχει το Ηρώδειο κάποιον που να τον πληρώνει 1.000 ευρώ τον μήνα να είναι σε συναυλίες;», πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.