Ο Σωκράτης Ιωακειμίδης μίλησε το πρωί της Παρασκευής (27/9) στα Παραπολιτικά 90.1, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη, σχετικά με την αντιπαράθεση των οδηγών ταξί με το υπουργείο Οικονομικών για το αυτοκόλλητο των POS.

Ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΑΤΑ, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι: «το πίσω δεξί τζάμι χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις, σε κάποιες διασταυρώσεις να δούμε αν περνάει κάποιο μηχανάκι από δεξιά πριν ανοίξει ο πελάτης την πόρτα εκτός από τον καθρέφτη. Θεωρώ ότι το μέγεθος αυτό είναι απαγορευτικό για το πίσω τζάμι από εκεί και πέρα ειναι τραγελαφικό να μιλάμε και να έχει γίνει τόσος ντόρος δύο εβδομάδες τώρα».

Όπως πρόσθεσε: «θα θέλαμε το αυτοκόλλητο να ήταν λίγο πιο μικρό. Άκουσα τον κ. Τσάπαλο να λεει ότι θέλει να ενημερώνεται ο πελάτης πριν μπει μες στο ταξί δεν είναι δυνατόν στην Πανεπιστημίου ή στην Σκουφά να σταματάει ο πελάτης και να διαβάζει το χαρτί. Θα ήταν πιο σώφρον να έχουμε πίσω και από τα δύο προσκέφαλα δύο καρτελάκια οπότε θα είναι ευκρινές στον πελάτη ότι μπορεί να πληρώσει με POS».

Κλείνοντας τόνισε ότι: «είναι θέμα ασφάλειας».