Ευρήματα που αναγκάζουν τους αστυνομικούς να διερευνήσουν με ιδιαίτερη προσοχή υπόθεση κακοποίησης ενός 5χρονου αγοριού στην Αλεξανδρούπολη ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί.

Η αρχική καταγγελία ενός πατέρα πως το παιδί του, ένα αγοράκι μόλις 5 ετών, έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κινητοποίησε τον παιδικό σταθμό όπου πηγαίνει καθημερινά το παιδί. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του parapolitika.gr, χθες τον απόγευμα ο ιατροδικαστής Αλεξανδρούπολης Παύλος Παυλίδης, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου και ενός ακόμη επιστήμονα, εξέτασαν το παιδί και διαπίστωσαν πως τα καταγγελλόμενα έχουν βάση.

Οι αστυνομικοί με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις από τους υπευθύνους του παιδικού σταθμού αλλά και τους γονείς του 5χρονου παιδιού, ενώ αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις και οι γονείς των υπόλοιπων παιδιών.

Προς το παρόν, κανείς δεν μπορεί να πει εάν η κακοποίηση σημειώθηκε εντός του παιδικού σταθμού ή σε άλλον χώρο, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες υπό άκρα μυστικότητα.