Όλες τις λεπτομέρειες για τα πρώτα λεπτά της κατάρρευσης της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο αποκαλύπτει η διασώστρια που βρίσκονταν κοντά της. Η Μαρινέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή, ωστόσο κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Υγεία. Οι επόμενες ώρες για την πορεία της υγείας της είναι κρίσιμες, με τους γιατρούς να επισημαίνουν, ότι αν δεν προκύψει κάποια επιπλοκή το επόμενο 24ωρο, οι εξελίξεις θα είναι θετικές για την τραγουδίστρια.

Η αποκάλυψη της  διασώστριας

Διασώστρια που βρισκόταν στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (25/9), μίλησε στο «Live News» για τα πρώτα λεπτά μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας στην σκηνή, ενώ απάντησε στα δημοσιεύματα περί ανεπαρκούς εξοπλισμού στο ιατρείο του Ηρωδείου.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d4h3oyzrcre1)

 «Την μεταφέραμε με ασφαλή τρόπο στο ιατρείο του Ηρωδείου, που είναι άρτια εξοπλισμένο, βοηθήσαμε τον γιατρό, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο», δήλωσε αρχικά η διασώστρια.

 «Το ιατρείο είναι άρτια εξοπλισμένο, για να μπορεί να διαχειριστεί επείγοντα περιστατικά και να συμβάλουν στο διασωστικό έργο, ώστε να δοθούν οι πρώτες βοήθειες.», ανέφερε η διασώστρια για το ιατρείο του θεάτρου.